Diferenta intre o pensula de calitate si una ieftina

DILEMA FILAMENTELOR FRAGILE
Pensulele de calitate scăzută sunt, în general, fabricate prin folosirea de filamente sau peri de calitate îndoielnică. Filamentele de o calitate scăzută se vor rupe atunci când pensula este utilizată. Oricât de mult veți încerca să eliminați firele desprinse înainte de a aplica vopsea, există riscul de a-i împrăștia pe perete, în timpul aplicării vopselei.

PROBLME ÎN CEEA CE PRIVEȘTE APLICAREA VOPSELEI
O pensulă de calitate redusă nu numai că va avea un volum redus ci și, per ansamblu, o performanță de vopsire slabă. Acest lucru înseamnă că pensula va fi mai puțin eficientă la încărcarea cu vopsea, ceea ce va avea ca și rezultat o încărcare mai frecventă și un rezultat final inegal.

PROBLEMELE APLICĂRII
Vopselele moderne variază în consistență iar unele pot avea un nivel crescut de vâscozitate. Acest lucru înseamnă că pensula utilizată trebuie să fie suficient de flexibilă astfel încât să răspândească în mod eficient vopseaua pe suprafața dată. O pensulă de o calitate redusă, cu un volum redus, nu va permite aplicarea în mod eficient a vopselei.

PROBLEME LA APLICAREA STRATULUI DE FINISAJ
Stratul de finisaj este stratul final aplicat pe suprafața vopsită, pentru a optimiza rezultatul și pentru a îndepărta urmele lăsate de pensulă. Capacitatea unei pensule de a realiza această operațiune finală depinde atât de modul în care perii sunt fixați în filament, dar și de flexibilitatea și corpul pensulei. O pensulă cu un filament de o calitate mai redusă sau cu un volum mai redus tinde să facă această operațiune mult mai greu de realizat.

CONSERVAREA FORMEI
Pensulele de o calitate slabă au tendința de a stropi și de a-și pierde forma inițială, după utilizare și curățare. Acest lucru înseamnă că este aproape imposibil să se obțină rezultate precise, iar rezultatul final va fi unul mai puțin neted.

SOLUȚIA OFERITĂ DE HARRIS
Pensulele Harris conțin doar peri naturali de cea mai bună calitate și filamente sintetice în cazul cărora nivelul de fire pierdute este minim. Mai mult, gama noastră No-Loss® Evolution garantează împotriva pierderii filamentelor pe viață.

Pensulele Harris au fost proiectate pentru a face aplicarea vopselei cât se poate de eficientă și ușoară. Prin utilizarea de peri și filamentele sintetice de calitate, pensulele noastre absorb mai multă vopsea, ceea ce înseamnă că nu necesită să fie reîncărcate frecvent.

Datorită volumului mare de peri de cea mai bună calitate, utilizați pentru realizarea unei pensule Harris, pensula reține mai multă vopsea, iar în acest mod se pot vopsi zone mai mari înainte de o reîncărcăre.

Pensulele Harris au o flexibilitate extraordinară, iar capătul filamentului este mult mai fin, astfel încât să ofere un rezultat finit excepțional, la fiecare aplicare.

Pensulele Harris își păstrează forma după ce au fost folosite și curățate, asigurând o vopsire de precizie a marginilor, ori de câte ori sunt utilizate.

Reclame

Lasati un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s